Príbeh Daniel Hruda Tradičné družstvo

Príbeh Daniel Hruda Tradičné družstvo

Príbeh Daniela Hrudu v Tradičnom družstve

Môj príbeh Daniel Hruda

Vitajte na mojom osobnom blogu! Som Daniel Hruda a som hrdým členom družstva od roku 2010. Pre mňa predstavuje družstvo najlepšiu príležitosť v živote. Už od svojich 20 rokov ma fascinuje myšlienka pasívnych príjmov, no ešte viac ma zaujala myšlienka družstevníctva ako 170-ročného modelu podnikania. V tomto modeli môžeme všetci členovia družstva získať pasívny príjem z etických a organických aktív, čo je pre mňa obzvlášť dôležité.

TRADIČNÉ DRUŽSTVO

S aktívnym pôsobením v družstve od roku 2011, som svedkom ohromného pozitívneho vývoja. Tradičné družstvo výrazne zvýšilo svoje aktíva a majetok, čo prispelo k prospechu všetkých jeho členov.

PROJEKTY

Rozprávať o našich projektoch zelených energií pred rokmi by som si ani nesníval. Inšpiruje ma rýchly pokrok a obrovský potenciál, ktorý naše projekty predstavujú. Najlepšie však je, že sme ich postavili na nohy za krátky čas, a teraz máme ich osud vo vlastných rukách.

SPOLUPRÁCA NA PROJEKTOCH

Súčasťou môjho úspechu v družstve je aktívna spolupráca na inovatívnych projektoch s obrovským potenciálom. Zúčastňujem sa na viacerých projektoch, pretože verím, že práve spolupráca a zapojenie sa môžu stať kľúčom k našej spoločnej zmene.

SPOZNAJTE DRUŽSTVO A PROJEKTY

Zveme vás, aby ste spoznali naše družstvo a projekty, ktoré prinášajú zmenu do životov ľudí. Po rokoch aktívnej účasti môžem s istotou povedať, že rozhodnutie stať sa družstevníkom bolo pre môj život radikálnou zmenou k lepšiemu.

MOJA VÍZIA A MISIA

Moja vízia a misia spočíva v pritiahnutí viac kvalitných ľudí do družstva, pretože kvalitné projekty si to zaslúžia. Som šťastný, že som družstevníkom, spoluvlastníkom aktív a majetku družstva. Čakáme na vás, aby ste sa stali súčasťou tejto pozitívnej zmeny!

Môj príbeh Daniel Hruda

Dovolenka - Dovolenkový Program Vacation

DOVOLENKOVÝ PROGRAM VACATION: ZÍSKAJTE LUXUSNÉ DOVOLENKY ZA SYMBOLICKÝ POPLATOK
 
Dovolenky last minute Vacation Lacné dovolenky Last minute dovolenka.

Táto výhoda je výnimočným benefitom, ktorý Tradičné družstvo poskytuje. S programom Vacation máte príležitosť vychutnať si dovolenky. Na rozmanitých destináciách bez nákladov na ubytovanie. Zakúpením Pasívneho Virtuálneho podielu získavate exkluzívne právo. Na týždenný pobyt v družstevných alebo dohodnutých destináciách po celom svete.

LACNÁ DOVOLENKA

Lacná dovolenka užívajte si luxusné pobyty v apartmánoch či hotelových izbách. S minimálnymi nákladmi vo výške iba 119 EUR za týždeň. To je skvelý spôsob, ako využiť svoj čas na dovolenke s minimálnymi finančnými nákladmi.

Lacná dovolenka - Dovolenkový Program Vacation ▼ Lacné dovolenky môžete si užívať lacnú dovolenku za najnižšiu cenu v destináciách na celom svete. Slováci radi dovolenkujú v slnečných a teplých destináciách.

LAST MINUTE DOVOLENKA

Ak vás náš dovolenkový program oslovil. A túžite zažiť luxusné pobyty za výhodné ceny, neváhajte ma kontaktovať. Rád vám poskytnem ďalšie podrobnosti o našom Dovolenkovom Programe Vacation. Zodpoviem všetky vaše otázky a pomôžem vám začať si užívať výhody našich dovoleniek. Vaše snové dovolenkové zážitky môžu byť iba krôčik od vás! Vyber si svoju dovolenku:

Lastminute4you | Vyber si svoju destináciu ▼ Lacné dovolenky Last minute dovolenka vyber si svoju dovolenku. Rezervuj si ešte dnes svoju dovolenku.

Kontaktujte ma

Kontakt kontaktné údaje môžete ma kontaktovať.
Zaujíma Vás niektorá téma kontaktujte nás.
Ak vás niektorá téma na našej stránke zaujala a mali by ste záujem o spoluprácu. Neváhajte kontaktujte nás. Som tu, aby som vám poskytol ďalšie informácie. Zodpovedal vaše otázky a pomohol vám vytvoriť pasívny príjem. Spolu môžeme získať refundácie a využiť ďalšie výhody, a tak dosahovať naše ciele.
 
Kontaktné informácie neváhajte ma kontaktovať:

Rád vám poskytnem odpovede na vaše otázky. Spolu môžeme prebrať témy, ktoré vás zaujímajú. Teším sa na našu spoluprácu a príležitosť spolu dosiahnuť vaše finančné ciele.

Webová stránka

Vitajte na stránke!


Vitajte na stránke moja osobná web stránka! 

Moja web stránka je miestom pre všetkých, ktorých zaujíma vytvorenie vlastného pasívneho príjmu. Všetkých, ktorých zaujíma efektívne riadenie finančnej budúcnosti a možnosti investovania. Oslovila ma myšlienka, že život môže byť plný finančného blahobytu. A myšlienka príjemného života, Vaše myšlienky ovládajú svet okolo vás. Pričom nemusíme obetovať väčšinu svojho času práci, ktorá nás nenapĺňa. Vlastná stránka moja web stránka vlastná webstránka je vynikajúci nástroj. Webová stránka, vďaka ktorej vám ponúkam možnosti, ktoré vás možno zaujmú.