Príbeh Márie Fabianovej

Príbeh Márie Fabianovej

Príbeh Mária Fabianová

Príbeh Mária Fabianová môj príbeh a moja skúsenosť. Vitajte na mojom osobnom blogu! Som pani Mária Fabianová, hrdá členka DRUŽSTVA od roku 2009. V rámci svojich 70 rokov som vám pripravená priblížiť môj príbeh a moje skúsenosti. Môj príbeh a skúsenosti s touto jedinečnou spoločnosťou.

Môj príbeh o zrode družstva

Môj príbeh o zrode družstva v roku 2001 sa DRUŽSTVO zrodilo. Ako slovenská spoločnosť s nezvyčajným cieľom - vytvoriť vlastný dôchodkový systém pre svojich členov. Tak sa začal môj príbeh s vierou, poctivou prácou a túžbou po inom živote. Nezávislom od štátneho dôchodkového systému, získavali členovia vyššie príjmy v dôchodkovom veku. Dnes je DRUŽSTVO aktívnym hráčom na slovenskom aj medzinárodnom trhu. Ponúka vlastný dôchodkový systém pre svojich členov.

Stále kráčaj dopredu

Môj príbeh teraz by som sa rada podelila so svojím osobným príbehom. Mám 70 rokov, no verím, že myseľ nám ešte stále slúži na nové výzvy. Každý člen by si mal stanoviť cieľ a rozhodnúť sa, koľko chce do družstva prispieť. Pre mňa je sedemdesiatka stredným vekom, kedy môžem dosiahnuť ešte veľa a do družstva prispieť. V družstve vidím príležitosť byť viditeľná a pomáhať ostatným. Stále kráčaj dopredu je moje heslo, ktorého sa držím a som pripravená na nové výzvy.

Družstvo a ciele

Družstvo a ciele dve dôležité veci v družstve, kde je družstvo zamerané na ciele. Sme si rovní v tom, že v družstve treba vidieť prvého aj posledného. A v tom spočíva krása spolupráce. Výsledok spolupráce, ak dosahujeme dobré výsledky. Tešíme sa spolu je to výsledok spolupráce. Dôležité je byť dôslednými družstevníkmi. Aby naše družstvo prosperovalo a dosiahlo svoje ciele. Hlavným cieľom družstva je zveľaďovať a zhodnocovať investície. Zveľaďovať majetok všetkých členov družstva.

PREČO TO ROBÍM?

V družstve som vďačná svojej dcére Zuzane Lukáčovej, ktorá ma do družstva priviedla. Mám jasné ciele aj v tomto veku - dosiahnuť, čo najväčšiu produktivitu pre naše družstvo. Mám ciele robím to pre budúcnosť svojej rodiny. Prečo to robím, pretože verím, že moje úsilie môže ovplyvniť ich život k lepšiemu.

Spolupráca a úsmev na tvári

V závere vás všetkých vyzývam, aby sme pracovali spoločne. Spolupracujme tak, aby sme vytvorili základy pre budúce generácie. Nezabúdajme na úsmev na tvári a dúfam, že nám v nasledujúcich rokoch bude všetko dobre vychádzať. Spolupráca a úsmev na tvári sú veľmi dôležité. Ďakujem za vašu pozornosť.

S úctou,

Mária Fabianová

Dovolenka - Dovolenkový Program Vacation

DOVOLENKOVÝ PROGRAM VACATION: ZÍSKAJTE LUXUSNÉ DOVOLENKY ZA SYMBOLICKÝ POPLATOK
 
Dovolenky last minute Vacation Lacné dovolenky Last minute dovolenka.

Táto výhoda je výnimočným benefitom, ktorý Tradičné družstvo poskytuje. S programom Vacation máte príležitosť vychutnať si dovolenky. Na rozmanitých destináciách bez nákladov na ubytovanie. Zakúpením Pasívneho Virtuálneho podielu získavate exkluzívne právo. Na týždenný pobyt v družstevných alebo dohodnutých destináciách po celom svete.

LACNÁ DOVOLENKA

Lacná dovolenka užívajte si luxusné pobyty v apartmánoch či hotelových izbách. S minimálnymi nákladmi vo výške iba 119 EUR za týždeň. To je skvelý spôsob, ako využiť svoj čas na dovolenke s minimálnymi finančnými nákladmi.

Lacná dovolenka - Dovolenkový Program Vacation ▼ Lacné dovolenky môžete si užívať lacnú dovolenku za najnižšiu cenu v destináciách na celom svete. Slováci radi dovolenkujú v slnečných a teplých destináciách.

LAST MINUTE DOVOLENKA

Ak vás náš dovolenkový program oslovil. A túžite zažiť luxusné pobyty za výhodné ceny, neváhajte ma kontaktovať. Rád vám poskytnem ďalšie podrobnosti o našom Dovolenkovom Programe Vacation. Zodpoviem všetky vaše otázky a pomôžem vám začať si užívať výhody našich dovoleniek. Vaše snové dovolenkové zážitky môžu byť iba krôčik od vás! Vyber si svoju dovolenku:

Lastminute4you | Vyber si svoju destináciu ▼ Lacné dovolenky Last minute dovolenka vyber si svoju dovolenku. Rezervuj si ešte dnes svoju dovolenku.

Kontaktujte ma

Kontakt kontaktné údaje môžete ma kontaktovať.
Zaujíma Vás niektorá téma kontaktujte nás.
Ak vás niektorá téma na našej stránke zaujala a mali by ste záujem o spoluprácu. Neváhajte kontaktujte nás. Som tu, aby som vám poskytol ďalšie informácie. Zodpovedal vaše otázky a pomohol vám vytvoriť pasívny príjem. Spolu môžeme získať refundácie a využiť ďalšie výhody, a tak dosahovať naše ciele.
 
Kontaktné informácie neváhajte ma kontaktovať:

Rád vám poskytnem odpovede na vaše otázky. Spolu môžeme prebrať témy, ktoré vás zaujímajú. Teším sa na našu spoluprácu a príležitosť spolu dosiahnuť vaše finančné ciele.

Webová stránka

Vitajte na stránke!


Vitajte na stránke moja osobná web stránka! 

Moja web stránka je miestom pre všetkých, ktorých zaujíma vytvorenie vlastného pasívneho príjmu. Všetkých, ktorých zaujíma efektívne riadenie finančnej budúcnosti a možnosti investovania. Oslovila ma myšlienka, že život môže byť plný finančného blahobytu. A myšlienka príjemného života, Vaše myšlienky ovládajú svet okolo vás. Pričom nemusíme obetovať väčšinu svojho času práci, ktorá nás nenapĺňa. Vlastná stránka moja web stránka vlastná webstránka je vynikajúci nástroj. Webová stránka, vďaka ktorej vám ponúkam možnosti, ktoré vás možno zaujmú.